Des dels inicis de Quint Mar, un temps llunyà en què no hi havia asfalt als carrers i a cada tempesta marxava la llum a tot el barri, la comunitat de veïnatge (en aquell moment, petita) sempre cooperava entre si i intentava teixir les bones relacions.

Amb el creixement de les últimes dècades de població, el barri s’ha tornat molt més gran i cada vegada és més difícil construir relacions o conèixer a la gent que t’envolta.

Val la pena construir relacions i fer una comunitat. Senteix-te part de QuintMar!

LÍNIA VERDA: l’aplicació gratuïta de l’Ajuntament de Sitges per a notificar incidències.

PÀGINA DE LINIA VERDA

LÍNIA Verda és una página web que l’Ajuntament posa a lliure disposició de la ciutadania per a notificar tot tipus d’incidències. És una nova eina amb la que podràs gestionar incidències i desperfectes en l’equipament urbà, en qualsevol moment, d’una forma fàcil i ràpida.

Es pot fer servir online o descarregar-te la app per a dispositiu mòbil.

Nextdoor: l’aplicació gratuïta per a les comunitats

PÀGINA DE NEXTDOOR
PÀGINA DE NEXTDOOR

Nextdoor és una app privada per al teu barri.
Si busques una mainadera a última hora, vols organitzar una activitat local o compartir algun consell per millorar la seguretat a la comunitat, Nextdoor és la millor manera d’estar informat de tot allò que passa al barri.

Els veïns us podeu donar un cop de mà de moltes maneres; només us cal un mitjà per estar connectats fàcilment.

És una aplicació americana centrada en els veïns, al barri, una xarxa social per comunicar-se amb les persones que viuen al teu voltant. Alguns usos de Nextdoor poden ser per exemple compartir un cotxe, informar sobre la pèrdua d’un objecte, vendre roba, organitzar una barbacoa o buscar gent per col·laborar amb l’hort local.

També ens permet saber què passa en barris propers, organitzar esdeveniments, rebre alertar, compartir recomanacions i bàsicament interactuar amb persones que viuen a prop teu.

La proposta de Nextdoor ha estat completament adaptada i optimitzada per als veïnats de tot el país en dispositius web, iOS i Android de forma gratuïta.
Per poder activar un nou barri s’han d’unir a l’almenys a deu persones, veïns, en tres setmanes.

Vídeo presentació de Nextdoor

Subscriu-te al nostre butlletí