Ser soci té avantatges!

Formulari per fer-me soci*
Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu. Tramitarem la teva adhesió el més aviat possible. *Per incorporar de manera oficial la teva pertinença amb la teva signatura, es pot descarregar més avall el formulari en PDF de Fer-se Soci, emplenar-lo i fer-lo arribar a l'Associació, de manera presencial (imprès i signat) o enviar-lo per correu electrònic a tesoreria@sitgesquintmar.org.
Document oficial d'identitat.
SOBRE LA SEGURETAT DE LES TEVES DADES BANCÀRIES: Aquest web envia les teves dades a través d'HTTPS, que compta amb el protocol de seguretat TLS (Transport Layer Security), que ofereix 3 capes de protecció fonamentals: Xifrat, autenticació i integritat de les dades. Ningú no pot treure diners d'una CC ni moure els fons a una altra diferent únicament amb aquest número, sinó que haurà d'acreditar que és el titular, ja sigui DNI si es persona en una oficina o superant els diferents nivells d'autenticació que tenen les plataformes de banca a distància.
Si us plau, introdueix el teu correu electrònic, així podem contactar amb tu.
*Als efectes que preveu la Llei Orgànica 15/1999, de 13 desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informen de que totes les dades que faciliti a L’Associació seran tractades de forma confidencial e incorporades a un fitxer. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació o cancel·lació dirigint-se per escrit i acompanyant fotocopia del seu D.N.I. a L’Associació de Propietaris i Ciutadans de Sitges, Quintmar Ciudad Jardín, al Centre Cívic, Carrer Margallo 17, Quintmar Sitges, Barcelona 08870.

Descarrega el formulari

Formulari per fer-se soci


Download the application form

Membership form

Subscriu-te al nostre butlletí